Kahteen viikkon en ole kunnolla nukkunut. Ah, ja viimeinen ilta ennen leikkausta. Päivä on mennyt kutakuinkin suursiivousta tehdessä, lattiasta kattoon. Apteekista hain myös lisää micropore- teippiä,  minkä pitäisi olla ihoystävällisempää. Samoin ostin jonkinsortin sidetaitoksia. Jos nyt jostain kumman syystä haavat alkaisivat vuotaa...

Kaksi viimeistä viikkoa on siis tullut jännitettyä tulevaa leikkausta, mutta näi  viimeisenä iltana olo on tyhjä. Ilmeisesti en ole tajuamassa mitä huomenna tuleman pitää. Parempi näin, ehkä saisi edes jotenkin nukuttua. Salillakin kävin viimeisen kerran näin vähään aikaan. Kunnon kestävyystreeni alle, niin hyvä tulee! Myönnettäköön, ettei tule _olkapään yli heiluvia tissejä juostessa_ ikävä. Ei tosiaankaan. 

Syömättä ja juomatta pitää siis klo 24 jälkeen olla. Eniten hermostuttaa se, että koska tässä kämpässä on tähän aikaan vuodesta vaan niin kuuma, että aamulla "saattaa" olla jano. Ja nälkä. Ja tarve kahville. No, iltapala oli hyvin bulkkityylinen, että eiköhän sillä jotenkuten pärjää. Vettäkin on tullut hörpittyä sen verran, että varmasti vessareissuja tulee olemaan yö täynnä.

Tällaisissa tunnelmissa, palaan astialle, kun olo antaa leikkauksen jälkeen myöten!