Niin, eiköhän oleellinen tullut otsikosta jo esille... Bäk ty bisnes. Viime torstaina (vai oliko se keskiviikkona?) tosiaan otin vaahtomuovin pois oikean rinnan alta, kun haava oli jo ummessa. Päällä oli vain rupea. Perjantaina uskaltauduin jo anoppilassa saunaan. Ennen saunaa huomasin oikean nännnin kohdalla punoittavan läntin ja pienen valkoisen patin, aivan kuin finnin. Saunan jälkeen painelin "finniä" ja eiköhän sieltä tullut jonkin sortin mätää ja/tai kudosnestettä. Jatkoin painelua (ja panikointia) ja mönjää tursuaa edelleen... No, nänni tuli puhdistettua ja annoin sille ilmakylpyä. Seuraavana päivänä onneksi eritteen tulo lakkasi ja kas kummaa, ompeleen pää oli alkanut törröttämään. Punoitus lakkasi ja asiasta selvittiin.

Lauantaina olin taas pitkästä aikaa viisasten juomaa nauttimassa isolla porukalla. Illan myötä baariin toki jatkettiin ja niin. Tissit onnistui saamaan jonkin sortin tönäisyn väenpaljoudessa. Siitä asti, tähän hetkeen, tissejä särkee ja jomottaa. Kaikki paine, jopa kosketus tuntuu inhottavalta, välillä jopa kivulta. Koska olen sitä mieltä, että valitusta ei ole lähellekkään tarpeeksi vielä tullut, mainittakoot iho-ongelmat. Nyt kun hilseilystä on vihdoin ja viimein päästy eroon, ovat näpyt alkaneet kiusata. Pieniä hikinäppylöitä esiintyy molemmissa rinnoissa, jotka kutiavat aivan tajuttomasti. Ilmeisesti se, että kun hikoan (pyörräillessä töihin ja salilla) ja iho ei hengitä liivien alla kunnolla. Edelleen siis pidän yötä päivää liivejä ja on se toisaalta ihme, jos ei iho siitä kärsi. Itse asiassa viime yön nukuin ilman liivejä ja aamulla... voin sanoa että särki. No, näpyt hieman vähenivät, kun iho sai hengittää.

Vaikka vannoin kautta kiven ja kannon, että mistään en leikkauksen jälkeen valita. No, kai se ihmismieli keksii aina jostain jotain valittamista. Rinnoistahan lähti se 1250 g leikkauksen myötä ja ensi kertaa rinnat nähdessäni meinasin pyörtyä: Kuinka pieniksi kirurgi ne oikein leikkasi? Mutta nyt olen jopa tullut siihen tulokseen, että enemmänkin olisi voinut ottaa. En osaa sanoa, paljonko rinnan koosta on turvotusta ja paljonko on itse rintaa. Ulkosyrjät tuntuu olevan niin massiiviset, varsinkin vasemman puolen. Rintojen alareunan iho on vielä pinkeätä, joten ilmeisesti se on turvotusta. Haavahoitajakin sanoi, että tässä kohtaa parantumista turvotus kuuluu asiaan. Mutta koska se turvotus lakkaa? Ovatko ulkosyrjät lopun elämääni näin massiiviset? En sitten tiedä, että alkaako tähän kokoon tottua jo niin, etteivät ne enää niin pieniltä tunnukkaan. Kauankohan kestää, että peilistä ei tuijotakkaan enää itseään isotissiseksi luuleva?