Jaahas jaahas. Uusi leikkaus olisi sitten 23.3. Vasemman rinnan koko ei ole miksikään muuttunut ja on edelleen isompi, kuin oikea rinta. Tämän takia siis uusintaleikkaukseen. En kuitenkaan ajatellut, että leikkaus tulisi näin lyhyellä varoitusajalla, vaikkakin kirurgi lupaili maaliskuun tienoilla- ennen kesää leikkauksen tulevan.

Joulun tienoilla en edes murehtinut koko leikkausta. Sillä... olisihan leikkaus nyt herran jestan pienempi kuin kesällä, eli pahimmasta jo on selvitty. Mutta koska minä olen minä... Jännitys niin sanotusti tiivistyy. Heh... Muutamana yönä olen nähnyt jo painajaista tulevasta leikkauksesta. Mutta kukapa nyt ei leikkausta kuin leikkausta, enemmän tai vähemmän jännittäisi. Alkoholikysely ja esitietolomake piti täyttää ja lähettää Hatanpäälle, mutta verikokeissa ym. ei tarvitse käydä. Aiemmasta leikkauksesta otetut verikokeet ym. ovat vissiin sen verran tuoreita, ettei niitä tarvitse uusia. Kunhan allerigia ja astmalääkkeet ottaa leikkausaamuna ja on syömättä klo 24 jälkeen, niin periaatteella teretulemast leikkauspöyrälle vaa. Toimenpide tehdään päiväkirurgisena toimenpiteenä, eli käskettiin varata 4-6 tuntia sairaalassa oleiluun. Kriteerinä on kuitenkin, että täysi-ikäinen hakee minut sairaalasta ja on seuraavan päivän aamuun asti kanssani. Tätä virkaa hoitaa poikaystäväni jälleen kerran. Otherwise, ei ole kotiin menemistä.

Se, mikä tässä ehkä hirvittää, on leikkauksen jälkeinen olotila. Sitä en todellakaan kaipaa. Toki leikkauksen ollessa pienempi, ehkä minuun tumpataan tällä kertaa vähän vähemmän niitä mömmeröisiä? Ehkä? Leikkauksen olisi voinut suorittaa paikallispuudutuksessa, mutta omasta pyynnöstäni minut nukutetaan. Luojan kiitos. 

Mutta hei, mitä tisseille kuuluu? Kiitos kysymästä oikein hyvää! Ei kipuja, ei ongelmia, ei yhtään mitään! Ainut tosiaan mikä ärsyttää on rintojen eri koko, mutta sillekkin asialle tehdään jotain. Arvet vaalenee, ovat toki edelleen näkyvät. Nännit on superherkät, jopa herkemmät mitä ennen leikkausta. Ja niin. Isoja tissejä ei ole ikävä. Siinä kuulumiset! 

Tämän takia ei ole päivityksiäkään tullut koska... ei ole mitään päivitettävää :) Mutta uutta päivitystä tulee uuden leikkauksen jälkeen, siihen asti kuulemiin :)