Noniin, tuli ne liivitkin ostettua! Swegmarkin urheiluliivit kokoa 80C, mitä monet leikkauksen läpikäyneet ovat suositelleet. Uutta oli se, että liivit sai vain sujauttaa päälle. Ei mitään "nänni kainaloon"-meininkiä, ei tarvinnut sulloa ja asetella. Mahtista! Nyt on siis kahdet liivit käytettävissä ja sen olen todennut toimivaksi, että pikkuhousun suojan kun laittaa liivin ja rinnan väliin, saumat ei siten paina ja hierrä. Rinnanalus on nimittäin herkkää ja kipeää aluetta, mitään ylimääräistä saumaa ei sinne hiertämään tarvitse.

Mutta.... Iho hilseilee ja kutiaa, ei hyvä. Tällä hetkellä istun tissit paljaana keittiön pöydän ja tabletin ääressä ilmakylvyn toivossa. Rinnan alta ja kainaloiden lähettyvillä on hilseilyä havaittavissa, ja eilen laitoin apteekista saatavaa perusrasva Essexiä rinnan alle ja "tuuletin", se auttoi kutinaan, mutta edelleen hilseilee. Vatsassakin on havaittavissa hilseilyä, mikä aiheuttaa pään yläpuolelle ison kysymysmerkin. Huomenna onneksi haavahoitajalle aika, ehkä saan hyviä tipsejä hilseilyn hoitoon.

Mikä nyt on siis tissien tilanne : Vasen on isompi ulkosyrjältä. Siellä on todennäköisesti enemmän nestettä ja se kipuilee enemmän. Vasemmassa nännissä ei aikaisemmin ollut tuntoa, mutta taisin eilen huomata, että tunto alkaa palailemaan! Kipuja on siis edelleen, se saattaa olla pistelyä, särkyä tai jomotusta. Hoen vain itselleni, että kyllä nämä joskus loppuvat, vielä minä täältä nousen.... p*kl...

Tässä vielä kuvaa uusista tuuteista.

 

20150617_090852.jpg

20150617_091200.jpg